Hur har ni det?

Hej raringar!

Hur har ni det därute i cybervärlden? Här är det rätt bra. Rygg och nacke bråkar med mig lite extra just nu, men det är för att jag varit ute och promenerat. Blir nog att lägga sig på massagedynan ett tag, så blir det bättre.

Har kommit igång med motionen, slutat äta godis, men i övrigt ätit som vanligt. Imorgon startar mitt nya kost-liv. Ska fasta imorgon. Känns konstigt att säga fasta, när man faktiskt får och ska äta. Men men, det ska ju vara så. Nåja, det blir att dricka vatten, kaffe och te hela dagen och så en smaskens omelett till middag. Mumsigt!

Jag ser verkligen fram emot vardagen som kommer med start imorgon. Allt är så upp och ner när man är ledig så här, och inget är som det ska. Ja, här har ni rutin-människan-Jenny i ett nötskal. 😉

Just nu håller Mikael och Sofie att tapetsera det sista, sedan är tapeterna klara. Taket i biblioteksdelen är också snart klart, så då ser det lite bättre ut här hemma. Nästa steg tror och hoppas jag på ska bli min bokhylla! 🙂

Nu måste jag nog få i mig lite kaffe. Sen blir det bokläsning och massage. Trevlig söndag till er alla!

Peace and Out!

DSC_0320 DSC_0358

2 thoughts on “Hur har ni det?

    1. jenjo inläggets författare

      Lite flexibilitet tycker jag om, men jag älskar när allt är som vanligt. Har alltid nästan lite ångest inför sommarsemestern till och med… 😉 Jag vet, jag är lite knäpp… 😉
      Tack för lyckönskningarna. Det kommer nog bli jättebra! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.