Humörstämning, träning, resa

Om man är en positiv människa som visar glädje och lycka så smittar man över det till andra i sin närhet. På samma sätt som om man är en negativ människa. Det hörde jag en som sa idag och jag tog verkligen till mig det. Bestämde mig för att vara glad och sprudlande… Jim (en kollega) frågade till slut om jag gick på droger, så jag vet inte om det var lyckat… Men det kändes som om alla var glada iaf. Jag vill inte påstå att det beror på mig, men kanske var det bidragande. Jag väljer att tro det. 😉

Har som sagt haft en bra dag, men det blev lite stressigt när jag skulle sluta. Bussen går ju liksom sin tid och det är upp till mig att se till att vara på den i rätt stund… Men precis när jag skulle rusa ut så sa Cissi att jag kunde åka med henne då hon skulle till stan. Halleluja moment!!! Så extremt stort tack till dig, Cissi! 🙂

Var ju på träningen i vanlig ordning. Spinning på onsdagar. Favvo-passet…! Var lika kul som vanligt. Tack för sällskapet, Lotta! Våran coach Camilla höll i ett pass Easy Line (med en annan grupp än våran) när vi hade tränat klart och var på väg ut ut lokalen. Både jag och Lotta kände oss som om vi var på rymmen från henne… Tror vår coach har oss i sitt grepp till fullo… 😉

Men nu är det slut med träning för den här veckan. Imorgon kväll åker nämligen jag och Mikael till Stockholm!!! Alltså fy tusan vad jag längtar! Det blir hotellnätter (med go-frukost), båttittande, julmarknad, julshopping, strosande och god mat och dryck. För att inte tala om MUSIKAL! Vi ska fara och se ”Bullets over Broadway” på lördag och jag ser verkligen fram emot det. Har alltid velat se något med Helen Sjöholm och nu ska det bli av. 

Ja, så det är framtiden för mig några dagar framöver här. Kan bli tyst på bloggen några dagar nu, men jag önskar er alla allt gott och ha en underbar helg. Och en underbar 1:a advent!

KRAM <3

Mikael på Stortorget för två år sedan. Tradition att dricka glögg där. Det hoppas jag på även i år.stortorget-advent-2014-2

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.