Hemma, utgång, upptag

Oj vad tiden går. Jag har ju en tanke om att titta in här varje dag med ett litet inlägg, men fasen vad det är svårt att få tiden att räcka till. När Mikael är hemma är han dessutom en sådan himla tidstjuv och vill att vi ska umgås, städa tillsammans, gå ut och promenera, se på film osv osv. Jag tycker ju om att få styra själv över min tid, men men… Det handlar om att ge och ta. 😉

Hur som helst så var detta vår första helg hemma sedan slutet på maj. Kändes lite konstigt, men samtidigt mysigt. Var sak har sin tid och nu är det inte båttid längre. Så i fredags när vi hade handlat så lagade vi god middag och såg på film. Det var inte dumt.

På lördagen var vi till båten och gick sen en promenad runt på stan. På eftermiddagen tog vi bussen in till stan och mötte upp våra vänner Lena och Peder på Allstar där vi åt middag med dem. Sen gick vi på Kulturens Hus och såg Pernilla Wahlgrens show. Alltså, så galet bra. Jag skrattade nästan hela showen. Jag rekommenderar alla att se den, även om man inte, som jag, är ett Wahlgrens-fan. 

På söndagen så städade vi och skruvade möbel (Mikael skruvade och jag såg på) och sen gick vi ut på en promenad igen. På eftermiddagen körde Mikael båten till Karlsvik och jag tog bilen dit. Eleonor lyftes där upp och säsongen är verkligen över. Jag stannade där ett tag, men det var så kallt så jag for hem och tacksamt fick Mikael skjuts hem så jag slapp hämta honom. 

Ikväll har jag lagat massa mat och bakat kakor. Stått i köket från 16.45-20.00. Men jag gillar ju det… 🙂 Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen slappna av med lite Netflix. 

Ha det fint söta ni!

Kaffe Karlsson, Irish Coffee och Peder. 🙂

Lena <3

Mikael

Eleonor backar ut från båtplatsen sista gången för säsongen.

Lyft pågår

På väg upp mot vintervilan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.