Hemma

Ja, nu är jag hemma igen. Jag har kört en himla massa mil den  här helgen. Jag kör ju väldigt sällan bil nu för tiden, men den här gången har jag tagit igen en hel del. Men det har bara varit roligt. Jag älskar att köra bil faktiskt, speciellt när det nu var en fräsch och fin bil. Det var nämligen en ganska ny Ford Focus. Skulle lätt kunna ha en sådan själv.

I övrigt har jag haft jättebra dagar! Jag har fått samla massa på mormor-kontot, och även dotter-kontot. Fredrik, som vi bodde hos oss, hade en jättefin lägenhet och vi hade det bra där.

Igår var vi på stan hela dagen. Vi besökte en loppis och sedan åt vi lunch på ett hamburgerhak. Vi handlade på Ö&B och sedan for vi in till centrala stan. Vi shoppade lite kläder och jag köpte ÄNTLIGEN ett Yankee Candle ljus. (Jag ska visa er en annan dag). 

Sedan hem och myste innan vi gjorde oss klara och så for vi till Il Romanos och åt middag. Jättegod mat och ett riktigt fint ställe. 🙂 Vi satt där i flera timmar innan vi åkte hem igen. Då hade vi fortsatt mys innan sovdags.

Idag hade vi mormorsgos en stund på morgonen innan jag packade ihop och for hem. Det var en jättejobbig resa faktiskt. Ca 8 mil söder om Umeå och hela vägen några mil förbi Skellefteå var det snörök och de flesta bilar körde ca 60-70 hela vägen. Så det tog en himla tid, plus att man typ inte såg något.

Det i kombination med att jag inte riktigt är van att vara med en liten 2,5-åring som det är FULL FART på, gör att jag är helt slut och sliten nu. Jag är så nöjd och lycklig över helgen, men nu längtar jag mest till jag får gå och sova. 😉

Hoppas er helg oxå varit bra. 🙂

KRAM <3

Mormors lilla kille med massa spring i benenvalter-6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.