Helgen som var! :)

Halliballå alla! Hoppas ni mår lika bra som jag. Här sitter jag vid min dator, med stora hörlurar som det strålar rockabilly-musik ur och känner mig allmänt bra. Helgen lider ju mot sitt slut nu, men jag har inget att klaga över då jag haft en superbra helg. Att vädret på lördagen bestod av både hällregn och snöstorm(!!!) är inget jag tänker minnas.

I fredags var jag på middag med mina härliga arbetskamrater. Tyvärr var vi inte så många, men vi som var hade riktigt trevligt. Vi åt på Savoy och jag älskade verkligen både maten och servicen. Betydligt bättre än Sense när vi var där. Skulle lätt kunna gå tillbaka till detta ställe igen. Tyvärr är jag ju kvällstrött och kl. 23 hämtade Mikael mig.

På lördagen åkte vi till båten och började packa henne. Hon står ju i båtgaraget fortfarande, men på torsdag sätts hon i sjön. Jag har inte varit i båten sedan vi tog upp henne och inte saknat det heller, men nu när jag var tillbaka och packade in saker och bäddade så kom längtan över mig. Ser verkligen fram emot nästa helg när båtlivet börjar om.

På kvällen var det ju det fantastiska eventet ”Eurovision Song Contest” Jag är så löjligt förtjust i det och blir sååå besviken om jag inte får se. Men det fick jag och som vanligt gick jag all in. Dukade fram med massor av godsaker och givetvis ett bubbel. Ett ekologiskt och kolhydratfattigt sådant. Perfekt!

Kvällen kunde ju inte sluta bättre, med Måns som vann. Han var så himla bra och jag hoppades verkligen av hela hjärtat att han skulle vinna. En sådan fin människa och så himla proffsig på det han gör. Klart bra! Mikael hejade på Italien, men jag tror han ändå blev nöjd över att Sverige vann.

Idag har vi också varit till båten en sväng, Mikael har tvättat Anastasia åt mig, vi har varit på cykeltur och givetvis har huset städats. Så snart ska jag i duschen för att vara klar när ”The girl with the dragon tattoo” börjar kl. 21. Hoppas ni alla har en bra kväll, så hörs vi snart igen!

Peace and Out!

 

Bilderna nedan är tagna med mobilkameran och var inte planerade till bloggen, så därav kvalitén. Men nöden har ingen lag. Bättre lite sämre bild, än ingen bild alls…

 

Två av mina fina kollegorHelgen v 21-1Till huvudrätt åt jag torsk och krabba i vårrulle, glasnudlar i buljong och pilgrimsmussla. MUMSHelgen v 21-2Till efterrätt åt jag ost från Jämtland, marmelad och fruktbröd (åt bara osten, vilken var supergod)Helgen v 21-3Vår älskade Lizz i båtgaragetHelgen v 21-4

Helgen v 21-5Laddad inför Mello och Bibbi är medHelgen v 21-6MÅNS <3 <3 <3Helgen v 21-7

En tanke på “Helgen som var! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.