Helgen

Idag fyller min farfar 96 år! Jag har pratat med honom i eftermiddag och han hade haft en jättebra dag med massor av besök av familjen. Han hade oxå blivit ihågkommen av sin övriga släkt och sina vänner via telefon. Så härligt att höra att han minsann inte är en ensam gammal farbror utan han har många omkring sig.

I övrigt har min helg varit bra. Vi hade tankar på att åka till farfar i Lycksele, men det blev inte så. Vi har varit hemma och umgåtts tillsammans. Var ganska länge sedan vi bara var hemma och samlade energi och gjort saker som behövts göras här hemma. Det är dock mycket kvar som måste fixas här hemma, men vi gjorde det vi hann nu den här helgen.

Vi har oxå promenerat långa promenader. Vilket fantastiskt väder det varit i helgen. Strålande sol och strax under nollstrecket. Det har vadrit som gjort för att vara ute.

Mikael överraskade med bubbel när jag kom hem i fredags, vilket jag verkligen gillar. Vi brukar köpa de mindre flaskorna för jag tycker att det räcker när man delar på två, och den här gången hade han hittat ett jättegott bubbel. Han fixade även middagen så jag hade en väldigt soft fredag.

Nu ska jag inte skriva mer här, utan jag bjuder på lite bilder istället. Ha det superbra nu mina raringar.

KRAM <3

Mikael bjuder på bubbelfredag-1

Han gjorde lax och potatis till middagfredag-2

Vi drack detta vin till middagen och satte och sedan i vardagsrummet för att se Doobidoofredag-3

fredag-4

fredag-5

På lördagen åt vi tacoslordag-1

Idag och igår, promenerade vi i det vackra vädretsondag-1

sondag-2

Bill myser och kurar ihop sig i sin runda kojasondag-3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.