Härnösandsbesök

I fredags morse så tog jag och min ”syster” buss och tåg ner till Härnösand. En resa som tar en himla massa timmar, men när man är två går det ju bra. Åker jag själv brukar jag se film på paddan och då går ju tiden också fort, men det här var roligare.

Det var jättekul att komma ner och se hur Fia och Valter bor nu. Jag har inte varit ner sedan separationen, men nu fick jag äntligen se. En jättefin och stor 2:a.

På lördagen var vi i Birsta hela dagen och gick i affärer, åt lunch, var på IKEA, lyssnade på Shirley Clamp osv. Mycket trevligt.

I går åkte vi hem och då tyckte både jag och Ingela att det var lite jobbigt och att det tog en himla tid. Vi var hemma vid 21-tiden och när jag klev innanför dörren hade Mikael tänt massa ljus och gjort mackor och te. Jag är så underbart bortskämd! <3

Jag måste gå och fixa med lite grejer här hemma nu, men vi hörs snart igen.

Peace and out!

Jag hade med mig systemkameran till Härnösand, så jag kan redan nu varna för att det mest blir Valter-bilder ett tag här nu.

När jag första gången riktade kameran mot Valter blev hans reaktion helt fantastisk. De följande tre bilderna visar så tydligt vad han tyckte om att bli fotadValter

Valter-3

Valter-4

Han smälte dock snabbt och jag fick fota honom utan händer för ansiktetValter-5

Valter-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.