Härligt intensiv dag

Vissa dagar alltså… Ja, jag säger då det. Möten som avlöser varandra, inkommande telefonsamtal konstant (och då har jag inte svarat i växeln), arbetsuppgifterna hopar sig på skrivbordet, för att inte tala om mailen… ?

Jag klagar verkligen inte! Jag älskar att ha mycket och göra och jag är en sån som nästan hellre har för mycket än för lite att göra. Finns ingenting som känns så oproduktivt som att ”sitta av tiden” när man är på jobbet. Och att vara oproduktiv, det är verkligen inget för mig. (Oproduktiv, är det ens ett ord…? ?)

Däremot så måste jag säga att när man har sådana här dagar, så är det extra viktigt komma ihåg sig själv och ha lite fokus på sig själv. Att träna och anstränga kroppen, och låta hjärnan vila. Då mår man riktigt bra efteråt. Precis det gjorde jag idag. När jag hade tränat klart så for jag och tränade (Core + Spinning) och det var riktigt härligt. Och roligt…!

Spinning är det ju på onsdagar. Spinning RPM som mest handlar om intervallträning. Och jag älskar det, eftersom intervaller är perfekt för att kunna ta ut sig så mycket som möjligt. ?

Jag har haft ett videosamtal med killen min idag. Då pratar jag om bästa underbara Valter. Han berättade att han hade målat och ritat på dagis. Han räknade upp hur många papper han hade ritat på: tre, två, FEM. Och så höll han upp alla fem fingrar. ?? Sötnöten… Mormor, det är MÅNGA papper sa han. ? I övrigt visade han mest hur han städade och var cool i mammas glasögon. ?

Nu har jag kommit hem och ser för tillfället Ullared. Är galet avundsjuk på min vän som ska dit kring påsk. Bo där i tre dagar, shoppa och njuta av det underbara som en resa kan erbjuda. För att inte tala om det Ullared kan erbjuda!

Nåja, nu ska jag sluta svamla på här. Ha det gott mina raringar så hörs vi snart igen!

KRAM ❤

Mormors hjärta ❤❤❤(gammal bild)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.