Härliga lördag

Hej raringar!

Jag hoppas ni har det bra där ute i era stugor denna vackra lördag!  Här är det bara fint måste jag säga. Igår kväll bestämde jag mig för att träna idag. Jag bokade in mig på spinning kl 10 imorse och steg med lätthet (jag fattar inte varför) upp när klockan ringde 8.20. 

Efter frukost fick jag låna Mikaels bil (töntbilen så jag hoppas ingen såg mig) och dammade iväg till stan. Jag var och tränade och tog verkligen ut mig rejält. Så himla roligt. Ju mer jag tränar, desto mer vill jag träna. Skulle lätt kunna vara där varje dag och utöva något pass. Helst pass i grupp, för det tycker jag är roligast. 🙂

När träningen var slut for jag hem igen körde jag förbi en låååååång karavan av lastbilar som protesterade mot något. Såg coolt ut. 🙂 Sen hem och duscha och fixa. Startade en tvättmaskin och satte mig för att återhämta mig när pappa ringde.

Han och hans fru ville komma förbi en sväng och de fick de ju så klart väldigt gärna göra. När de kom hade de med sig en jättefin julblomma och choklad. Jag brukar få en blomma av dem till julen, men den brukar komma med blombud. Det är jättekul, men såklart en bonus när de kommer med den själv. Vi drack kaffe, pratade historik om Båtvik, vackra Norge och lite annat. En mycket trevlig stund. 

När de for så kokade Mikael björnbärssylt och jag gjorde saffranspannkaka. Det blir gott att äta till efterrätt ikväll. 🙂 Älskar allt som har med saffran att göra. 🙂

Nu sitter vi och tittar på herrarnas skidlopp. Konstigt, men jag älskar att se skidor. Så jag är ganska nöjd med hur jag har det just nu.

Så jag ska fortsätta njuta av det och hoppas ni alla oxå har en underbar dag. Tag hand om er!

KRAM <3

Vackra blommor

Fin strut med choklad

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.