Handla och bunkra

Varje torsdag under båtsäsong så handlar vi (förutom på semestern då vi handlar när vi når en affär). Så idag har vi handlat. Innan vi for på affären så åkte vi på Max och åt. Man kan ju faktiskt äta nyttigt även där, och det var fantastiskt gott. Och enkelt. 😉

Sen for vi då och handlade. Det gick bra. Jag träffade en vän på affären. Hon var så söt där hon stod superkoncentrerad och försökte få upp en liten påse. Men som den snälla person jag är så hjälpte jag henne. Kul att träffas en snabbis. 🙂

Vi for sen till båten och satte in alla saker. Mikael fyllde vatten och tvättade båten. Och vädret var OTROLIGT vackert. Helt vindstilla och solen sken. Man ville verkligen inte fara hem utan istället bara starta upp båten och dra iväg. Nåja, det får bli morgondagen…

När vi kom hem så gick jag ut och gick. Det var ju så fint väder och passade perfekt för en promenad. Underbara höst. Det är helt klart min favoritårstid. Höst är grejen. 😉

Nu måste jag dona vidare här. 

Ha det gott alla!

Södra hamn

Ettans båthamn

Ettans båthamn

Ställplatserna vid hamnen.

Ser ni så vackert på min promenad!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.