Händelserik dag

Idag så vaknade jag tidigt. Eller rättare sagt när klockan ringde första gången och jag snoozade ingenting heller. Det beror främst på att Mikael hade gömt min telefon när han for till jobbet, så jag vaknade till ordentligt när jag letade efter den. Tänkte först bli sur, men insåg att det ju var bra för jag fick en morgon utan stress.

Om man inte räknar med den stress jag fick när jag skulle ringa och kolla att någon var vaken och någon vaknade inte trots de typ 10 gånger jag ringde…

Själva arbetsdagen gick bra och fort. Jag satt först i växeln, sedan jobbade jag undan massa administrativt, hade lunch och gick på promenad och sedan på möte hela eftermiddagen tills det var dags att sluta.

När jag slutade fick jag köra in till stan för vi behövde flytta vår båt. Han som har platsen som vi hade lånat behövde den, så vi skulle flytta båten. Och när vi skulle göra det visade det sig att vår nya plats var klar! Så vi kunde sätta Lizz där hon hör hemma. Synd bara att vi fick rackla i regn som lyckades komma då precis.

Dessutom, så körde jag ju mc och fick lov att köra hem i spöregn, så jag var helt galet blöt när jag kom hem. Suck.

Jag har fått prata med mitt lilla hjärta igen, för nu är det åter mammavecka. Han blir allt bättre på prata den lilla gossen och har till och med lärt sig att mamma är ”mamma” och inte ”pappa” längre. 🙂 Barnbarn ger sådan kärlek, bara man ser på dem så växer hjärtat till det flerdubbla.

Dessutom så närmar sig något som är en stor milstolpe i mitt liv. Det är bra, men ändå är det sorgligt. Den dagen det är klart kommer jag att ha en jobbig dag. Men, jag ska berätta när allt är klappat och klart.

Nu ska jag se om jag hittar något spännande på nätet. Ha det bäst alla raringar!

KRAM <3

Lizz på sin ordinarie plats. Vi var absolut först på bryggan, men snart får hon nog kompisar.Lizz på sin plats-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.