Hallongrottor, städande, packande

I helgen ska jag åka ner till Örnsköldsvik. Min dotter fyller 25 så jag ska träffa henne. Hennes pojkvän bor i Ö-vik så vi bestämde att vara där. Bra för mig, då det är 10 mil mindre att köra, enkel väg. Så Sofia och Valter åker upp efter jobbet och jag åker ner. 😉

På grund av att jag lämnar Mikael ensam hemma så lovade jag att baka småkakor, som det lilla kakmonster han är. Men den här gången gjorde jag ”nyttiga” kakor. Eller åtminstone mindre onyttiga. De innehåller varken vetemjöl eller socker. Så efter middagen ställde jag mig och lagade Hallongrottor. 🙂 Receptet hittade jag hos fina, underbara och härliga Åse. Den bloggerska jag följt i så många år och verkligen gillar, även om jag inte direkt äter som hon gör. Receptet hittar ni hos Åse i det här inlägget: Åses hallongrottor!

Vad tyckte Mikael då om kakorna? Ja, helt ok. Oväntat bra faktiskt. Men, det är ju inte direkt original-hallongrottor, och som Åse och jag sa så hade nog inte våra mormödrar tyckt den här varianten varit bra. Men nu, med nya tider, är dessa kakor perfekt.

I övrigt så packar jag för fullt. Även om man bara ska vara borta i två nätter så är det ju ändå en hel del saker som ska med. Fast, jag tror ju inte det blir bilen full direkt, som när Sofia kommer hit. 😉

Så jag ska packa vidare, måste hinna klart med allt innan Wahlgrens värld börjar. Vi hörs igen när jag är i Ö-vik.

KRAM <3

hallongrottor-1

Snart är jag och Valter åter igen förenadeimg_8206.jpg
 

2 thoughts on “Hallongrottor, städande, packande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.