Gusto

Igår var jag med tjejerna (Ingela, Lena och Maria) på Gusto och åt middag. Vi brukar träffas då och då och gå ut och käka tillsammans. Det brukar vara riktigt trevligt och så även denna gång. Vi brukar gå på olika ställen för att pröva sig fram i Luleås restaurangvärld. Och det är riktigt trevligt. 

Denna gång gick vi på Gusto. Det heter nog kanske Taverna Gusto, men det är i alla fall en restaurang med italienskt tema. Det är så klart fokus på pizza och pasta, men det finns även lite annat smått och gott där.

Restaurangen är uppdelad i två delar, en med bordsplacering där man beställer vid bordet och så vidare. Vi valde dock bar-delen som är lite enklare, där man beställer vid baren. Men ändå väldigt mysigt och fint. Mycket folk var det oxå, i båda delarna av restaurangen. 🙂

Vi åt alla pizza. Jag är ju ingen pizza-människa. Jag tycker inte speciellt mycket om det egentligen. Men jag ville prova, för Siv på jobbet sa att det var perfekt pizza där. Jag tog en pizza med en bredbar salamipasta och den var jättegod. Men stark. Så jag skrapade bort det mesta… 😉 Ingela gav dock mig lite parmaskinka från hennes pizza och så tog hon salamipastan från mig. Perfekt. 🙂 Jag kan verkligen rekommendera deras pizzor. Brödet är perfekt och det är galet gott. 

Kvällen gick alldeles för fort. Vi åt, drack lite vin, pratade, skrattade, svamlade och gick igenom allvarliga ämnen. Precis som det brukar. Plötsligt så var det dags att fara hem och vi gick tillsammans till Smedjegatan där vi skiljdes åt olika håll.

Jag tackar mina vänner för denna trevliga kväll. Och jag ser redan fram emot vår nästa träff! Till er andra vill jag säga: GÅ OCH TESTA DENNA RESTAURANG 😀

Kram <3

Min pizza

Ingela och Maria tog sådan här variant.

Lena tog den här.

Miljön

Fint va? 🙂

Pizzaugnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.