Frukost, grattis och rensning

Idag har det varit en annorlunda dag. Jag for inte till kontoret, utan jag fick göra en sådan där annorlunda morgon, där jag i lugn och ro gjorde mig klar och inväntade min skjuts. Det var min vän och kollega från Länsteknik, Helena, som kom och hämtade mig. Vi for till Vilgot i Luleå på ett frukostmöte. De bjöd på supergod frukost och vi fick sitta och mingla med andra kvinnor i IT-branchen. Det var nätverksfrukost med nätverket #addher och Dataföreningen. Gästpratare var Li Skarin som är VD för Luleå Näringsliv. Mycket intressant och trevligt. 🙂

När det var klart for vi till Länsteknik och började jobba med våra listor. Det är en hel del nummer som fladdrat genom våra ögon och hjärnor idag. Man blev nästan snurrig till slut. Men kul var det och vi hann med riktigt bra.

Idag ringde oxå min kära dotter till mig och berättade att hon hade klarat C-kortet och får alltså köra lastbil nu!!! Det är ju helt galet, men så himla roligt. Det är en mycket lycklig och stolt tös nu och det ska hon vara. Riktigt kul. 🙂 GRATTIS gumman igen! <3

Jag hade tur och fick skjuts hem med Helena idag (vilket var speciellt skönt i det här kalla vädret vi har). När jag kom hem så började jag med maten och samtidigt så började jag rensa i vårt utdragbara skafferi. Mikael har sagt att det är så himla mycket skräp där inne, som måste rensas bort. Jag har inte trott att det varit SÅÅÅ farligt, men herregud… Skönt att fick det rensat säger jag bara… 😉

Ja, så nu ska jag ta och se på lite tv, först Farmen och sen Mandelmans 🙂 Jag önskar er en härlig kväll. 😀

Min frukost

Min kollega för dagen

Hon från #addher

En kvinna från Dataföreningen

Li Skarin (fick bara värdelösa bilder på henne)

Jag tyckte som sagt inte att vi hade så mycket ”skräp” i skafferiet… Men men… Allt detta fick slängas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.