Fredagsväntan, positiv lista

Här sitter jag och väntar. Väntar på att tiden ska gå, för om ca en timme åker vi in till stan för att gå på julkonsert. Det är en a capella-grupp från USA som heter Face som ska sjunga. Det blir roligt och jag hoppas att de är bra. Mikael jobbar i helgen, men det här ska vi i alla fall unna oss. 

I övrigt har dagen varit bra även om vädret är allt annat än juligt. Nåja, det kan man inte göra något åt. Jag har lyssnat på julmusik medan jag jobbat, så det har varit riktigt mysigt på eftermiddagen. 🙂

Vi var sedan och handlade och Mikael stressade som vanligt. Jag borde egentligen handla själv för jag gillar det mycket mer. Men han tycker det är trevligt att göra tillsammans… Ja ja, jag undrar det…

Nåja, nu ska jag börja göra mig klar för kvällen, men bjuder först på en lista med positiva saker.

  1. Om en vecka är jag i Stockholm.
  2. Jag har äntligen börjat köpa julklappar.
  3. Min nya dator är fantastisk. Mac är livet.
  4. Nya ”Harry Potter”-filmen har kommit! Om jag får med mig Mikael att se den på bio är dock tveksamt.
  5. En av mina parfymer är snart slut. Då får man köpa en ny. 🙂

Ha en bra kväll alla!

KRAM <3

015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.