Fredagsmys och lördagsförmiddag

God förmiddag på er.

Hoppar ni har det bra där ute i stugorna eller var ni befinner er. 🙂 Här är det bara fint. Jag har haft en lång sovmorgon, med en lång frukost och nu tar jag det bara lugnt här. Det är så tyst och trivsamt. Det enda är en brasa som sprakar, men det är ju bara lugn i det ljudet så det lyssnar jag gärna på.

Mikael har dragit iväg på vad nu han skulle göra, så jag är själv här hemma. Jag ska senare idag fara och handla och ikväll blir det trerättersmiddag hemma hos oss. Jag får återkomma om det sen tänkte jag.

Igår kom Mikael hem ganska sent så det blev bara middag och sen lugn och ro framför tv:n. Mikael var ganska trött eftersom han jobbat fm hela veckan och ändå har sett den där hockeyn mitt under nätterna. Ni vet, Junior-wm… Så sömnen har väl inte blivit som den skulle, vilket innebar en hel del sovstunder i soffan för honom igår. 😉

Men jag lyckades ändå hålla honom vaken så pass att han fick äta av den lilla snacksbricka jag ställde fram. Jag köpte en skärbräda i trä för ett tag sedan, som jag tänker använda som uppläggningsfat. Skulle haft den på julafton, men glömde bort den då. Men så igår fick jag använda den. Snyggt att lägga på en sådan tycker jag. Och gott var det som låg på oxå. 😉

Nä, men nu ska jag väl ta och slå på en podd och börja göra mig lite klar här tänkte jag. Men jag önskar alla en fin lördag. Vi hörs snart igen.

KRAM <3

Så mysigt att bara sitta i fåtöljen med bloggen så här och lyssna på brasan.

Vårt fredagsmys (fast det fanns även godis till M, vindruvor och kex)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.