Fredagslugn

Här halvligger jag i soffan och njuter av att det är fredag och att helgen är här. Jag älskar mitt jobb, verkligen, men det är skönt med ledighet oxå. 

Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att åka på Spinning. Jag ska vara där kl. 10, så det gäller att få upp så man hinner. ?

Idag var jag på jobbet som vanligt. Hade en riktigt trevlig dag, även om jag inte fick gjort allt jag skulle. Jag var ut och gick på lunchen och det var som värsta vårdagen! Varmt, soligt, vindstilla. Härlig dag!

När jag skulle hem så sa mina kollegor fina ord, som gjorde att jag kände mig uppskattad och behövd. Blev riktigt rörd och tackar verkligen för de orden. ❤

Efter middagen har vi nu hamnat i soffan i vardagsrummet. Jag ser konståkning på tv:n och Mikael kollar på någon snubbe på YouTube som gör en backflip med en snöskoter på vattnet. Ja, alla har vi olika intressen emellanåt.

Snart börjar det underbara programmet På Spåret och det ska vi se såklart. Älskar det. ? Sen blir det tidig säng, för jag är redan rejält trött. ?

Men ha en fantastisk kväll!

Kram ❤

Valter och jag hade videosamtal härom kvällen, strax innan han skulle sova, och katterna var väldigt intressanta. ? (Förlåt för värdelös bild, det är en screenshot från telefonen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.