Förberedelse, packning, pappa

Hejsan mina sötnosar. Hur har ni det? Här är det bara fint. Det är så mycket roligt som händer för mig nu så jag har inte tid med annat än att ha det bra. 🙂

Idag har jobbet mest bestått av att förbereda att jag ska vara borta. Det är alltid massa pyssel med det, förbereda de jag är kontaktperson åt, fixa mail, telefon, fixa sådant som måste göras under veckan osv. Kul, men jag ska ärligt erkänna att jag är lite småorolig över att något kommer att strula och jag inte kommer kunna vara där och stödja som jag brukar. Jag VET att de klarar det, men jag är ändå nervös. För att inte tala om  hur det kommer gå med diskmaskinen och hur porslinet kommer hamna i köksskåpen….

Nåja, efter jobbet for jag till stan och bytte lite kläder och sen for jag hem och åt och packade inför båda resorna som kommer att ske denna vecka. Det gäller att tänka på allt. 🙂

När jag var på stan så ringde min pappa och glatt frågade vad jag gjorde. Han frågade även om jag hade en säng till övers som jag kunde låna ut en natt. Jag måste erkänna att jag blev väldigt paff, men givetvis mycket glad. Han går på kurs i Boden och för att slippa åka hela vägen hem så flirtade han in sig hos oss över natten. Jätteroligt att ha honom här! 🙂

Ja, men nu ska jag väl ta och vara lite sällskaplig här, men ha det fint alla!

Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Daddy

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.