Födelsedag

Den dagen min mamma fyllde 20 år, så vet jag precis vad hon gjorde. Hon låg nämligen på BB och exakt klockan 10.21 blev hon mamma. För jag föddes nämligen på min mammas födelsedag, och datumet var 12 april. Tänk att få ett barn i födelsedagspresent… Speciellt ett så bra barn som JAG. 😉

Nåja, min mamma lever ju inte längre, men jag skickar ändå gratulationshälsningar till henne där i himmelen. 🙂

Min bästa fina nära vän Ingela, gick sen och fick hennes första barn den 12 april. Och jag har en kusin som fyller år detta datum. Så, det är flera som delar dag med mig. Men det är bara roligt!

Idag har jag fått presenter av Mikael. Fick bland annat champagneglas från Iittala i serien Essence. Jag älskar den serien och har rödvin och vitvinsglas oxå. Så nu fick jag dessa till samlingen. 🙂 Så kul.

På jobbet hade jag en riktigt bra dag. Fick även en present av min fina fina vän och kollega Anneli. Bland annat energidryck… 😉 Hon känner mig!!

När jag slutat jobba så for jag och hämtade Mathias och vi for till Storheden. Vi besökte XXL, Elgiganten och Media Markt. Men framför allt åt vi sushi till födelsedagsmiddag. Lycka för mig. Och för Matte, som är lika kär i sushi som jag. 

Mathias köpte sig ett svindyrt tangentbord så han var lycklig när jag skjutsade hem honom igen. 😉

Jag har haft en riktigt bra dag måste jag säga. Tyvärr jobbar Mikael eftermiddag, men vi har ju hela helgen på oss att umgås. Ja, förutom när han är hos flickvännen förstås… 😉

Och nu är det snart slut på denna torsdag, och imorgon fredag. Igen. Herregud vad tiden går… 😀

Sköt om er!

Jag som nyfödd i vaggan pappa gjorde åt mig.

Mina unga nyblivna föräldrar

Present från vän <3

Sushi till middag!!

Mathias som mitt sällskap <3

Helt förvirrat på Media Markt. De bygger om, men Matte hittade det han skulle ha. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.