Fix hos sonen

Hejsan alla!

Idag fick jag välja bort träningen mot annat viktigt i livet, nämligen att träffa min son. Jag har länge tänkt fixa lite hemma hos honom för det driver mig till vansinne när han inte gör det själv. Att jag behöver göra det är enbart för min egen skull, absolut inte för honom. Han bryr sig helt enkelt inte om det är gardiner och mattor, eller om det inte är det.

Jag däremot bryr mig massor och därför frågade jag honom om han hade tid i helgen och han hade bara tid idag, då han skulle plugga hela söndagen. Därmed blev det bestämt och jag gjorde klart med Mikael att jag skulle få låna bilen (ja, Töntis…) idag.

På förmiddagen gjorde jag mig klar och for iväg mot Storheden. Besökte nya Dollarstore och blev mäkta imponerad. Jämfört med hur det var tidigare så är det rena drömmen. Och stort!! Jag trodde aldrig jag skulle komma ut. Men jag handlade en massa roliga grejs där.

Sedan iväg till Rusta och Ica Maxi för att handla ytterligare och sen iväg mot Porsön och Mathias studentboende. Vi fick upp gardinerna och mattorna. Sedan kunde jag inte hålla mig utan städade lite grann, plockade undan lite småsaker och ändrade om lite grann. Så mycket jag kunde innan han satte ner foten och sa stopp.

Han vill verkligen inte att jag städar och handlar åt honom, men jag kan inte låta bli. Hur det nu än är så är han min minsting och klart jag vill att han ska ha det bra. Nu känns det bättre när det är rätt ok hemma hos honom och jag vet att han har kyl, frys och skafferi fyllt. Dessa barnen alltså… Vad man oroar sig för dem hela tiden, även om de är vuxna sedan länge.

Just nu sitter vi och tittar på hockey innan vi ska göra lite middag och göra oss klara för kvällens höjdpunkt, MELLO…! 

Så jag önskar er en riktigt trevlig kväll. Det tänker jag ha!

KRAM <3

Gardiner och rund matta hos sonen

Även hallen fick en matta

Denna fick han av Sofia i julklapp. Rätt passande..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.