Farfar 97 år

Idag fyller min farfar 97 år. Alltså… Inser ni…? 97 ÅR! Det är helt otroligt…!

Han bor fortfarande hemma, numera ensam, i det hus som han och farmor köpte 1957. Det är imponerande. Så klart så behöver han hjälp av släkt och vänner emellanåt, men han klarar sig mycket själv. Han har sin Volvo som han kör iväg med när han behöver handla eller jaga eller nått. Helt otroligt. Ja, jag vet att jag redan sagt det, men det är faktiskt helt otroligt…

I dag fyller han år, men i lördags var jag och Mikael dit. Vi for ganska tidigt på morgonen och vägen var som vanligt ganska trist. Det är mest skog, skog, skog, ren, skog, jägare, skog, skog… Nåja. Vi såg även en hel flock orrar mitt på vägen och det var ju coolt.

När vi närmade oss Lycksele så ringde min kusin och berättade att han och hans fru var på en skoteraffär och tyckte vi kunde komma förbi så vi fick kramas lite. Så det gjorde vi. 🙂 Kul att träffa dem. Sen for vi till farfar och umgicks med honom. Vi pratade gamla minnen, vad som händer i släkten osv. Vi fikade och hade riktigt trevligt.

På kvällen så skulle mina fastrar mfl ta ut farfar och äta, men vi tackade nej till att följa med. Det var jobbigt väder att köra i och dessutom var jag verkligen inte pigg. Jag fick dessutom feber på vägen hem och kände mig riktigt hängig, så en middag hade inte fungerat. Tyvärr.

Men jag är ändå glad över att jag har fått träffa farfar. Fina fina farfar. Jag är så glad och stolt över att ha honom kvar i livet. <3

Sköt om er alla, så hoppas jag att ni oxå blir 97. Minst. 

Skog och snö. Det vi såg mest hela vägen…

Lite renar i olika omgångar mötte vi.

Min fina kusin Jonas, som är den kusinen närmast mig i åldern. Skiljer bara 1 månad. Han är äldre. 😉 Och så hans fina fru. Han valde en fantastisk kvinna med namnet Jenny Jonsson 🙂 Ja, tills hon gifte sig förstås. 😉

Farfars hus (tagen genom bilrutan)

Farfar i sitt kök

Tårta

En supergod tårta med god fyllning. Ja, jag tog faktiskt en liten bit men hallå… Min farfar fyllde 97 år liksom…

Finaste bästaste farfar <3

<3

Lappkåtan vid Hotell Lappland

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.