Face Vocal Band – igen

Måndag igen. Det var då värst vad den här dagen gick fort. För att inte tala om helgen. Den gick då förbi i en hisklig fart. Det tror jag var det stora samtalsämnet i dag, att helgen gick så otroligt fort. Men det är väl så ibland. 🙂

Jag har då inte gjort något speciellt, förutom när vi var på Kulturens Hus på lördag och lyssnade på Face Vocal Band. Vi lyssnade på dem 2016 när de var här och gjorde en julshow. Bandet är från Colorado i USA och därför är det extra kul när de kommer hit.

Jag tycker verkligen att de är så himla bra. De sjunger ju acapella, men har en rockig ton. De kallar sig ett rockigt acapellaband och det stämmer nog bra. Jag tror nog att man ska lyssna på ett sådant här band live, för känslan med livemusik är så kraftfull. 

Det är i alla fall ett riktigt bra band och jag hade galet trevligt. Extra trevligt när Cody från banden sprang raka vägen upp till rad 7 där jag satt och gav mig en high five och sen sprang ner igen Jag trodde jag skulle svimma. Så himla häftigt… 😉 

Så helgen blev riktigt bra i och med vårt besök på den konserten. 🙂

I övrigt har jag mest bara städat här hemma, bakat, lagat mat, tvättat osv. Sådant som man gör när man är hemma. Mikael, ja han är ju inte mycket hemma. Han är på jobbet. Eller i båten. Men jag får vara glad, han följde ju med på Kulturens Hus iaf… Inte för att han hade något val, men ändå… 😉

Här är mitt förra inlägg från då vi var och kollade på bandet. Där kan man även lyssna på dem. 😉

Nåja, nu börjar batteriet ta slut i datorn. Men vi hörs väl snart igen! 😀

Här är mitt inlägg från 

Face Vocal Band! Inte så bra bilder men men…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.