Ensammys hemma och planerade resor

När Mikael jobbar eftermiddag, så har jag mina alldeles egna dagar. Jag ÄLSKAR ju att vara själv och bara göra saker som jag själv gillar, och det gör jag ofta när Mikael jobbar eftermiddag.

Igår pysslade jag på här hemma med massa småsaker och donade och grejade. Jag glömde helt enkelt bort att blogga, fast jag hade tänkt göra det. Men det är så det kan bli ibland.

Jag planerade oxå en weekend med mina vänner i maj. Vi ska åka till Skellefteå och bo på hotell, shoppa och äta gott. Så otroligt kul det ska bli. Som det ser ut nu blir vi sex stycken som åker och det kan inte annat än bli galet kul. Hotell är bokat så nu är det bara längtan kvar.

Jag ska ju på en resa ner till Härnösand i maj oxå. Då ska jag hälsa på Sofia och Valter, och lite särskilt gratulera Valter som fyller 4 år. Mitt lilla charmtroll. Jag ser verkligen fram emot att träffa honom. Ja, även Sofia så klart!

Ikväll har jag pratat i 50 minuter i telefon med min vän Ingela oxå. <3 Hon är en vän jag kan ventilera med och sådana måste man ha. Jag har några få vänner som betyder mycket för mig. Man vet vem som är helt äkta.

Nä, men nu ska jag elda klart och se lite tv innan sovdags. 

Ha det bra alla! 🙂

Sist jag hälsade på i Härnösand tog jag denna bild precis innan jag for hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.