Energidag, shopping och fönstertvätt

Tjenare alla monsterdiggare, och välkomna till mitt källarkrypin… 😉

Minns ni Hemlige Arne i Trazan och Barnarne…? Det var i alla fall han som sa så. Ett program som jag såg när jag var liten. Det känns som om det var väldigt länge sen. Jag minns att jag tyckte det var lite otäckt när han (Barnarne) drack den där drycken så han förvandlades till Hemlige Arne. Barnprogram på den tiden, det var grejhojta det… 

Idag måste jag nog ändå säga att det var en energifylld dag. Kände mig på bra humör även om jag blev lite småless på saker emellanåt. Bland annat när ett par §#&€=%€& (=svordom) eldade i stugan bakom oss, trots att det är tydliga instruktioner om att man inte får elda förrän vi har slutat. Röklukten går rätt in i växelrummet och det går knappt att vara där. Men jag ringde den lille ansvarige %&€??€# (=svordom igen) och sa att det där accepterar vi inte! Hur svårt ska det vara att läsa på skyltar egentligen!?

Nåja, efter det lugnade jag ner mig och kunde gladeligen åka iväg till Storheden. Där shoppade jag ett par jeans och en jacka på rea (Jenjo gillar rea) och handlade även lite annat smått och gott till helgen. Ska baka lite i morgon så det är klart till vi far iväg med Eleonor på lite midsommarfirande.

Och vet ni, jag har inte putsat fönstren i köket. Jag har beklagat mig och sagt att jag måste fixa det där, men Siv på mitt jobb har sagt att jag inte ska stressa. ”-Hinner du inte så ta det sen, till hösten eller nästa år.” Jag har kanske lyssnat på henne, för fönstren är i alla fall inte putsade. Och när jag kom hem idag så var jag väldigt nöjd över det. Nästan en fjärdedel av fönstret är nämligen täckt av fågelbajs. En fågel måste ha siktat på fönstren. Typ tänkt att de där rutorna är redan så SKITiga, så det är bara att fortsätta på den banan… Nåja, jag är glad att jag lyssnade på Sivan och inte har stressat med att putsa dem. Dock så MÅSTE jag ju göra det nu. Så där går det ju inte ha det. 😛

Nä, nu ska jag öva på den gotländska sommarsången som jag insåg att jag kan. Jag är ensam hemma. Så ingen oskyldig kommer att drabbas… 😉

Ha det gott!

Detta är en del av fönstret…… Finns mer……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.