En bra dag

Alltså, nu får jag ju snart sluta med det här att ha bra dagar. Det börjar bli löjligt. Det är nog inte heller så kul att läsa om folk som bara har det så bra hela himla tiden. Men samtidigt så vill jag ju inte ljuga för er heller.. 😉

I förra veckan hade jag en riktigt bra vecka. Förutom ca 10 minuter där jag blev lite less och fräste ifrån utan att förklara varför. Det var 10 minuter mitt på dagen mitt i förra veckan. All övrig tid var jag på bra humör. 

Idag sa en person till mig, har du en bättre vecka nu, då denna person upplevde att jag hade en dålig vecka förra veckan. Just på grund av dessa 10 minuter. Den delen kan störa mig något enormt. Bara för att jag i stort sett alltid är en glad och sprudlande människa, så blir jag dömd om jag råkar vara mindre glad en kort stund. Irriterande, men jag tänker glömma det. För jag HAR en bra dag nu igen.

I kväll så knackade det på dörren och av någon anledning öppnade jag, trots att jag är ensam hemma. Det brukar jag aldrig göra… Men det gjorde jag och utanför dörren stod två grabbar i högstadieåldern, varav en höll i en bal toapapper. 

Han som inte höll i något frågade om jag ville köpa toalettpapper, då de samlade pengar för en resa till Auschwitz. Jag tittade på han med balen och frågade:

-Är den tung, eller…!?

Han såg lite paff ut men log lite försiktigt och sa att det inte var så farligt. Jag sa att jag skulle köpa och jag hämtade telefonen för att swischa. Nu för tiden kan man ju skicka med ett kort när man swischar och jag frågade om de ville ha både meddelande och kort. De skrattade lite försynt och sa att det fick jag välja själv. Jag svamlade på en hel del med dem innan de gick.

När jag stängde dörren hörde jag den ena killen säga till den andra:

-Hon var en rolig en…

Så då vet ni. Jag är en rolig en! Det tycker högstadiekillar! *hi hi hi*

Ha det bra nu hörni!

Bevis för inköp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.