Drömfångare

Min mammas man älskade indianer och en av hans största drömmar var att åka till USA och se var indianerna hade levt. Det där har nog påverkat mig lite, för jag gillar oxå indianer. Och kanske är det därför som jag alltid velat ha en drömfångare, och äntligen har jag nu skaffat en sådan.

Mikael frågade om den har någon slags betydelse och jag förklarade i korta drag att den stoppar mardrömmar och släpper förbi goda drömmar.

Jag har nu haft den uppsatt i några nätter och jag kan inte påstå att jag drömt mardrömmar, så det verkar ju funka. Inte för att jag brukar drömma det, men nu kan jag ju påstå att det beror på drömfångaren.

Det jag dock kan konstatera är att jag har kommit ihåg flera drömmar som jag drömt sen den där kom upp. En natt drömde jag att min kollega Ida, och Mikaels son Robin, tillsammans hade klottrat ner väggar och golv på mitt kontor. Jag sa åt Ida att skura och hon var så arg för att jag lät Robin slippa, trots att han var i rummet bredvid.

Jag har oxå drömt att min son Mathias sökte jobb som vaktmästare. Han satt sen med på mötet när arbetsgivaren skulle gå igenom vem de skulle välja och Mathias mutade chefen med en muffins för att få jobbet.

Ja, men ni hör ju. Hur är det ens möjligt att få ihop allt i huvudet? Man blir ju alldeles matt över att fundera på det. Jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar heller, men det har jag gjort tydligt och klart den här veckan. Så jag tänker att det kanske är det drömfångaren hjälper mig med. Lite oklart om jag vill det dock… 😉

Nåja, vi får väl se hur den kommande natten blir när jag väl kommer dit. Nu tänkte jag ta och gå igenom lite mail och läsa lite bok.

Ha en fin kväll! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.