Date med sonen

Idag så slutade jag tidigare för jag hade ett möte med tandtekniker. Det var en annorlunda upplevelse. Det är inte ofta man står med en extremt stor systemkamera fem centimeter från munnen medan man ler så stort man kan. Men det gick relativt fort och det var ju skönt. 

Efter det for jag och hämtade sonen och vi for på Storheden. Vi började med lite mat på Sushibar innan vi gick vidare på lite Dollarstore och så handlade vi på Ica Maxi. Sen skjutsade jag hem honom igen. 

Det är inte ofta jag och Matte träffas, trots att vi bor i samma stad. Men när vi väl gör det så är det ju riktigt trevligt. Det är lite lustigt för med min dotter har dag daglig kontakt med och träffar nästan oftare, trots att hon bor 45 mil bort. Men min son och jag har rätt lång tid mellan kontakten, men ändå känns det helt ok för oss båda. 🙂

Sen ikväll har jag suttit och skickat snapfilmer med en go vän. Det är otroligt vad man kan skratta åt en kompis och ett filter från cybervärlden… 😉

Nu ska jag ta och gosa ner mig i soffan och njuta av värmen som elden ger.

Ha det gott alla! 😀

Älskade sushi

Sonen gillar oxå. 🙂

Ville köpa en riktigt passande mössa till Matte. Fattar inte varför han protesterade…

Matte sa att Double Dip fanns ju redan när han var jätteliten… Han tyckte de var väldigt gamla när jag sa att de fanns redan när jag var väldigt liten… Hmmm…

Han ville varken ha chips eller cola. Däremot fick jag köpa torkad majs och fryst gräddstuvad oxpytt till honom… Mycket konstigt…

15 thoughts on “Date med sonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.