Dåligt humör – utmattande

Jag är på dåligt humör. Jag har ingen anledning till det. Inget har hänt. Jag har sovit bra. Livet och jobbet flyter på precis som en vanlig dag.

Men, jag vaknade på dåligt humör och det har fortsatt hela dagen.

De som är nära mig varje dag har förmodligen märkt av det, men ingen har sagt något. Förutom en och när hon frågade vad det var med mig, fick jag verkligen behärska mig för att inte fräsa något väldigt dumt till henne.

Jag var på ett ärende efter jobbet och tyckte bara det var jobbigt och vad de än gjorde och sa så retade jag mig på dem.

Detta har fortsatt hela dagen och kvällen. Och detta är väldigt utmattande. Jag är helt slut efter att ha parerat detta dåliga humör i massa timmar. För att inte tala om hur jäkla länge det har tagit att skriva det här, för jag blir bara irriterad när jag tänker på hur en hel dag gick åt fanders för att humöret inte är med mig…

Och med det sagt, tänker jag inte skriva mer idag. Det blir en tidig kväll och imorgon tänker jag ha en mycket bättre dag. 🙂

2 thoughts on “Dåligt humör – utmattande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.