Dåligt humör, promenad

Idag har jag verkligen inte varit på mitt mest strålande humör. Småsaker som gått fel har gjort att jag fått behärska mig rejält och tvinga mig att inte tappa humöret. Gick si så där, men ja ja… Så är det ibland.

Jag försökte beklaga mig hos min dotter, Sofia, när jag pratade med henne och var som mest irriterad:

– Tror du inte att Lena dessutom tvingar mig att gå på promenad i kväll!?
– Ja, men så bra.
– Det är inte bra!!!
– Jo då, det är bra för dig att röra på dig.
– Men jag vill inte!
– Tänk på hur bra du kommer känna dig efter du gjort din promenad… 

Alltså va!? Är det hon eller jag som är mamma va? Mycket irriterande när hon låter som jag brukar göra mot henne…

Men hur som helst så cyklade jag faktiskt till Mattisberget när jag kommit hem och bytt kläder. Där mötte jag upp Lena som faktiskt inte heller ville gå. Men vi gick ändå, två varv dessutom. Och inte för att jag gillar att säga det, men min dotter hade rätt… Jag kände mig bra efter promenaden. 😉

När jag for hem så cyklade jag förbi affären och handlade lite och sen hem för att äta kycklingsallad. Har oxå pratat lite med mitt sjuka barnbarn. 

Och med det får jag minsann säga att dagen börjar lida mot sitt slut. I alla fall om man tänker på vad mer man behöver göra för dagen. Nu får det helt enkelt bli lugn och ro framför tv:n resten av kvällen. 🙂

Ha det…!

Omgivningen på Mattisberger är skoglig och härlig.  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.