Dagen D

Idag är dagen med stort D. Blev nog mycket större D på den här dagen än vad många hade trott. Dagen då Donald Trump blev president i USA. Det är många åsikter om detta världen över. Även här i Sverige. Många är i chock och det verkar vara få personer som tycker att det blev rätt. Jag har inte märkt av någon faktiskt. Alltså här i Sverige… I USA verkar ju många tycka det är rätt, eftersom så många röstade på honom.

Jag har såklart oxå åsikter, men det är inget jag tänker ta här eller på Facebook. Jag använder inte mina sociala medier till det. Det är ett av mina val jag gör. Jag diskuterar inte mina politiska åsikter där, för det är inget jag vill. Jag tänker inte göra ett undantag idag heller, men jag har så klart åsikter om valet i USA. Det tror jag alla har… Vad det blir av detta kan bara framtiden visa…

Istället för politiksnack och Donald-personer, så tänker jag berätta om en annan dagen D. Nämligen i lördags då min älskade dotter blev 25 år. Hon är helt förskräckt över att hon är så ”gammal”… Hon tänker inte på att jag har ett barn som är 25 år. Då kan vi snacka gammal, även om jag faktiskt var väldigt ung när jag fick henne.

Nå, hur som helst. På dagen D i lördags, så var vi på en restaurang i Örnsköldsvik och åt middag. Den hette Il Romanos och var jättebra. Fräscht och fint och jättebra mat. Lite problem med att få ut maten (Valter hann äta upp sin mat innan vi fick våran) och vi fick vänta ganska länge innan vi fick beställa efterrätt. Men de var väldigt trevliga där och jag kommer säkert gå dit igen.

Jag ska avsluta här nedan med att visa lite bilder från den kvällen. Hoppas att ni alla har det bra och tar hand om er själva.

KRAM <3

Födelsedagsbarnetsofia-1

Fredrik (hade bara en bild på honom och den var såklart lite suddig)fredrik-1

Valter var världens charmtroll och låtsades bli chockad över något. Ingen av oss vet egentligen på vad. Gullungen <3valter-10
valter-9

valter-8

valter-11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.