Dagarna rullar på

Igår kom jag på väldigt sent, att jag inte hade bloggat. Dagarna går så himla fort och jag har massor att göra hela tiden. Kommer i säng sent (ja, i mina ögon sett då jag är i säng först kring 22.30), trots att jag börjar göra mig redo för sängen i god tid.

Det ska handlas, planeras, slås in mm… Ja, precis som alltid så här dagarna innan jul. Jag klagar inte, men jag känner mig trött och känner att jag behöver vara ledig.

Jag har idag varit med min son Mathias och umgåtts med honom på stan och hjälpte honom fixa några ärenden. Vi åt middag och han pratade som alla tankar han hade om sitt boende. Jag trodde jag skulle få höra om inredning och blommor, men det pratades bara om router och server… Nåja, det är ju hans hem. Kul att träffa honom igen.

Jag träffar nog Matte lite mer än Sofia, men jag pratar med Sofia betydligt mer än med Matte. Men det är väl skillnad på killar och tjejer. Sofia, Valter och Fredrik kommer upp nästa vecka och då får jag träffa dem oxå <3 Ser jag verkligen fram emot. 🙂 

Då har min vän Pling bjudit in oss en kväll, för Sofia älskar hennes goda fika. Så det blir oxå trevligt.

Med andra ord så har jag flera härliga saker framför mig med umgänge av nära och kära och lediga dagar. Precis som många andra av er oxå har. Myyyyyys!

Nu ska jag fortsätta här hos mig, men ha det jättebäst nu alla!

KRAM <3

2 thoughts on “Dagarna rullar på

 1. Micke

  Haha, det där med router m.m. känner jag igen på syrrans mellangrabb. Han och flickvännen skulle flytta ihop i Umeå och enda man hörde från honom var (nästan bara) om den snabba uppkopplingen där.

  Hon pratade mest om kopparsaker och inredning.

  Men du verkar kommit av dig nu.. ??

 2. Jenjo inläggets författare

  Ha ha ha… Typisk manligt och kvinnligt… Fast det får man ju knappt påpeka i dagens samhälle… 😉

  Ja, jag tog en paus men idag är jag tillbaka… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.