Bodenbesök

Min mycket nära vän sen barndomen, Ingela, ringde i lördags och ville att jag skulle komma till Boden och gå ut och äta med henne. Hon kunde dock bara idag måndag.

Jag hade egentligen planer på att gå en lång promenad ute med en annan go vän, Lena, då. Men jag pratade med Lena och vi sköt vår promenad till imorgon.

Så efter jobbet tog jag bussen till Boden. Det kändes extremt ovanligt att åka buss dit. Jag bodde i Boden 1996-2007 och pendlade både till Luleå och Sunderbyn under den tiden, men nu kändes det ovant.

Jag hade dock en fin chaufför (tack Jörgen ☺️), så jag kände mig trygg på färden.

Väl framme mötte Ingela upp mig och vi gick direkt till Nodo. Kvällen började med ett glas prosecco och slutade med en cosmopolitan. Vilken festlig måndag!

Jag och Ingela har så mycket historik. Vi har gått igenom saker som många vänner inte gör. Man kan verkligen säga att vi gått genom både vatten och eld tillsammans. Inte alltid som vänner, eller ens enade, men vi har aldrig släppt varandra. Jag är extremt tacksam för den vänskap vi har.

Så kvällen blev otroligt bra. Vi har pratat igenom massa missade ämnen och fick uppdatera varandra på sådant som var viktig, och oviktigt, att veta. ?

Nu sitter jag på bussen hem och hoppas att färden går lika bra åt det här hållet. ?

Ingela

Åt halloumiburgare

Cosmopolitan och en drink med något äppelsour-nått. Ingen aning egentligen, men gott!

Vi åt på Nodo

Boden by night

2 thoughts on “Bodenbesök

  1. Anonym

    Åh vad gulligt o snällt skrivet ❤ Vi har verkligen en lång historia tillsammans med både bra och dåliga tider ihop men som du skriver här vi alltid hållit ihop ? Tack för en riktigt trevlig kväll min älskade vän ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.