Bil, skor och hårinpackning

Det ringde en försäljare som ville sälja försäkringar. Hon ville prata med Mikael för att diskutera försäkringen på hans bil. Hon säger:

-Jag ser här att han har en Opel. Det är väl alltid roligt om man kan få riktigt bra försäkring på sin fina lilla pärla.

Ha ha ha!!! Hon har uppenbarligen aldrig sett töntbilen! Höll på skratta henne rätt i örat, men bad henne istället återkomma när ägaren till ”pärlan” är hemma… 🙂

Jag har inte tid att blogga egentligen, för jag måste ta bort alla skor som jag har i skåpet där varmvattenberedaren står. Den ska nämligen bytas imorgon och jag fick order om att tömma där ikväll. Kanske man ska passa på att rensa också? Skor som man ALDRIG kommer att använda, typ gamla tennisdojs, fula sandaler och alldeles för häftiga träskor. De kan man kanske slänga… Har dock inte bestämt mig än… 😉

Jag ska också göra en hårinpackning som ska få sitta i länge. Jag gör inpackningar alldeles för sällan, men nu är det dags. Jag använder en produkt från Lanza som heter ”Lanza Healing Moisture Moi Moi  Hair Masque”. Helt OK men kanske inte lämpad för mitt hår, då jag inte riktigt har tunt och fint hår. Men jag ÄLSKAR Lanza’s produkter så det blev att jag köpte den. Min favorithårprodukt är ”Lanza Healing Strength Silk Serum”. Sedan jag började använda den så har mitt hår börjat må mycket bättre. Dessa två produkter ser ut så här:

IMG_3701_01

Dock varning för dålig mobilbild

Nä, nu MÅSTE jag rappa på. Denna rackarns dator. Alltid fastnar man så mycket längre än man tänkt…

Ha det bra!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.