Besök i Härnösand

Hejsan. Hoppas det är bra hos er. Här är det fint. 🙂

I helgen har jag varit i Härnösand och besökt min dotter och min dotterson. Min son skulle egentligen ha följt med, men han blev sjuk och jag fick fara själv. Jag hyrde en bil och for iväg. Jag skulle ju kunna låna Mikaels Volvo, men när jag ska köra så långt själv så vill jag ha en modern och bra bil. Så då hyr jag.

Jag var framme i Härnösand ca 17.30 på fredagskvällen och jag blev då bjuden på middag. Lax och potatis. Fias favorit, men så även min. Resterande tid av dagen så pratade vi och lekte och hade mysigt.

På lördagen fick jag sovmorgon till 9 innan jag blev väckt med kaffe, och direkt efter frukost så gjorde vi oss klara och for till Birsta. Sofia blev stoppad i poliskontroll på vägen, men det gick bara fint. 🙂

Hela dagen gick vi i det stora shoppingcentret. Jättekul, även om jag blev helt slut. Vi var även på IKEA en sväng. Jag gick i förväg med Valter och Sofia lämnade saker i bilen. När jag och Valter kom in på IKEA så ville han in i leklandet. Han visste precis hur man gjorde och jag frågade honom om han förstod att han skulle vara där själv. Det förstod han, så jag lämnade in honom där.

Sofia blev ganska chockad då det visade sig att hon aldrig lämnat honom i leklandet, vilket jag trodde då han visste precis hur det gick till. 

-Mamma, så fort jag lämnade dig ensam med mitt barn så lämnar du bort honom!!!

Oops… Nåja, det gick ju bra. Och när Valter inte ville vara kvar så ringde de och vi fick hämta honom. Jättesmidigt ju. Han pratade på kvällen om hur han hade lekt i bollhavet, så jag tror han gillade det. Men Sofia kunde inte riktigt släppa att jag lämnade bort hennes son… 😉

På kvällen så tog vi det bara lugnt hemma och på söndagen körde jag hem. Det var ganska dåligt väder och det hade varit en del avåkningar där i området. Men jag tog mig hem utan problem. 

Så min helg har varit riktigt bra, även om jag var rätt trött och sliten när jag kom hem igen. Men hur som helst var det helt underbart mysigt och roligt att träffa dem. De har så fin lägenhet, mysig och härligt. Jag skulle lätt kunna bo där själv. Om den hade varit inne i Luleå centrum förstås… 😉

Men nu ska jag dona på vidare här hemma. Ha det bra!

Vy från besöksparkeringen nedanför Fias hus.

Valter vid köksbordet

Valter äter frukost

På väg in på shoppingäventyr

Just när jag skulle fara hem

Valter är lycklig ägare av en kikare

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.