Besök från Härnösand

Idag har det kommit fint besök från Härnösand hit till oss. Nämligen min dotter Fia och mitt barnbarn Valter. Det är alltid roligt när de hälsar på för jag träffar dem så sällan.

De kom förbi på jobbet när de kom upp till Luleå och Valter fick både leka med våra pilatesbollar och så fick han glass. Han trivdes bra, även om han var lite blyg för mina kollegor. 😉

När jag slutade så körde jag hem. Men tyvärr körde jag mc idag och det innebär att jag blev sjöblöt när jag kom hem. Det regnade nämligen trots att det inte skulle göra det. Det rann vatten från hojen och själv var jag blöt ända in på kroppen.

Men jag hoppade bara in i nya kläder och gick sedan till Sofia och Valter som väntade. Vi får och handlade, Valter ville mest ha korv och Kalle Anka-bok, och sedan hem. Vi lagade mat och matlådor och sen har vi hamnat i soffan.

Vi leker med bilar, gosedjur, kameran och lite annat smått. Men nu börjar ju Idol, så det ska vi se. Första gången jag och Fia får se det tillsammans IRL, annars brukar vi mest kommentera via sms. 😉

Så nu ska jag se det. Ha det bra alla.

KRAM <3

Valter fick glass <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.