Avgiftning, bebislycka, spinning

Tja ba!!

Jag har slutat äta sötsaker, åtminstone för tillfället. Nu är jag i slutet på dag två och jag mår så jäkla dåligt. Abstinens på nivå hög och min kropp skriker efter socker. Jag är skakig och hjärnan känns som om den arbetar i deg. Fy fasen alltså, det här här är inte kul. Och det kommer nog vara så här någon dag till… Men när det väl gått över kommer jag må så mycket bättre än de dagar jag åt sött. Det är värt att kämpa för.

Igår nämnde jag något stort som hänt bland mina nära. Och det är så att min kära vän Ingela, aka ”syster”, aka Plingen, har blivit dubbel-mormor. Hennes yngre dotter Malin födde igår en dotter. En fantastiskt fin liten tjej som mår jättebra. Malin är en fantastisk tjej och jag har känt henne hela hennes liv. Jag var den som följde henne till stallet när hon började rida och hon var tvungen att ha en vuxen med sig, och jag minns den lilla lyckliga tjejen som om det var igår. Och nu har hon blivit mamma. Helt otroligt…! Grattis Malin (och David) till det underverk som ni har fått. Tag väl hand om henne. ❤ Kram på er!

Ikväll har jag varit på spinning. Inte jätteperfekt då jag inte var i toppform, men all träning är ändå bra. Det är så kul att komma igång med träningen igen. Den här terminen är det, som jag sagt tidigare, fokus på både träning och mat. Så här andra dagen fungerar det isf fortfarande bra. ?

Ja, det var allt för idag. Vi hörs imorgon igen! 

Kram ❤

Mina och Ingelas barn… Kan inte fatta att tre av dessa har barn själva nu. Malin, längst till höger, senaste föräldern i gänget. Mathias är den ende utan barn, men det gör inget om det är så ett tag framöver… 😉 

2 thoughts on “Avgiftning, bebislycka, spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.