Årets premiär på Mattis

Idag mina vänner, så har jag cyklat till jobbet. Det var bara fem grader, men jag drog på mig en tunnare täckjacka, fingervantar och så drog jag iväg. Träffade på Marlene som oxå var på väg till jobbet, men hon promenerade och skulle därmed komma fram en timme senare än mig. 😉

Arbetsdagen gick bra. Det var trevligt att prata med alla kollegor igen. Det känns som om jag varit borta så länge, men i och med att jag både varit sjuk och på tjänsteresa så känns det som om jag är lite ur mitt ordinarie standardläge på jobbet.

Jag slutade lite tidigare idag då jag skulle till hälsocentralen. Jag cyklade dit och när jag var klar så cyklade jag hem. Sen bytte jag om och så cyklade jag till Mattisberget. Det blev ett himla cyklande fram och tillbaka. 😉

På Mattisberget var det då dags för årets premiär för min och Lenas promenader. Vi brukar försöka gå där under sommaren (förutom under semestern) för att både få ”skvallra av oss” och samtidigt motionera. Mycket trevligt. Så vi gick vår runda och sen hoppade jag upp på cykeln igen.

Denna gång kunde jag dock ta det lugnare då jag inte hade någon tid att passa. 🙂 När jag kom hem blev det mat och dusch och lite stretch för min nacke och mina skuldror som inte alls gillar att jag suttit still så mycket den senaste tiden.

Jag vill bara avsluta med att säga att jag verkligen älskar att cykla. Alltså, jag verkligen ÄLSKAR att cykla. 

Och så var det med det. 😛

Ha dé….!

Detta är parkeringen på Mattisberget. Det ser inte så mycket ut härifrån, men det är ett jättebra motionsspår mellan Kyrkbyn och Sunderbyn.

Sen får jag cykla hem med sådan här fin omgivning när jag cyklar därifrån. 🙂

Genom vårt världsarv

Med den vackra Nederluleå Kyrka, där jag både är konfirmerad och har döpt mina barn. För att inte tala om de otaliga gånger jag varit där med kören och sjungit. 😉 Jag svängde av här, och kom inte närmare kyrkan än så och därför är bilden tagen på håll… Men den, och hela kyrkbyn är SÅ vacker. Åk dit och verkligen titta så får ni se. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.