Alla hjärtans dag ❤

Happy Valentine på er alla! ?

Alla hjärtans dag är absolut ingen speciell dag för mig. Jag försöker ändra mig, men tycker lite grann att det är fånigt med en kärlekens dag. Asså, jag vill ha kärlek alla dagar, inte bara den 14:e februari. 

Det känns lite som om det är ytterligare en dag där massa måsten och annat tvingas på en. Ännu en dag då man ska ”tvingas” köpa onödiga presenter och planera goda middagar, bara för att någon bestämt att det ska vara så just denna dag. Superlöjligt tycker jag. 

Med det sagt så kan jag inte låta bli att tycka att brevet som låg på bordet med mitt namn på, var roligt att få. ? Mikael gav mig ett fint brev och ett kuvert fyllt med lotter (vilket jag tror han hoppas ska leda till storvinst så vi kan köpa en ännu dyrare båt). 

Det ÄR jättecharmigt med en dag fylld av kärlek, men personligen betyder uppvaktning som kommer spontant mer för mig än när det är uppstyltat.
Jag hoppas iaf att ni har en Alla Hjärtans Dag precis som ni önskar. Kom ihåg att krama varandra, om inte i verkligheten så åtminstone i tanken.

KRAM ❤

Men det är iaf kul med alla filter dagen till ära ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.