Lördag, Mello, Mormor

Hej alla vackra hjärtan där ute? Hur har ni det denna lördag?

Här är det bara fint. Hade tänkt träna, men bestämde mig för att avstå och tog en välbehövlig sovmorgon istället. Mikael bjöd på kaffe på sängen i morse (vilket var hans sätt att få mig så pass vaken så att jag skulle stiga upp och vi kunde äta frukost). 

Sedan har han varit i garaget hela dagen och fixat med Greger. Greger, det är hans Volvo som han håller på fixa till. Jag drömmer om att han ska inse att vi kan ha den bilen istället för Töntis, men än så länge har jag inte kommit dit. 😉 Han vet föresten inte ens om att jag döpt Volvon till Greger, men jag tycker det är ett basande namn.

Själv har jag städat här hemma. Dammtorkat och skurat hela huset. Jag har även gjort kardemummaskorpor och grönkålschips. Plus att jag förberett middagen. Dagen har gått riktigt snabbt måste jag säga.

Nu har jag duschat och bytt om, färdig för lördagsmys. Och MELLOMYS…! Åh vad jag längtar. Jag blir alldeles ivrig när jag tänker på det. Älskade musiktävling som gör att jag får glitter och glamor i mitt liv. 

I övrigt så vill jag bara säga att jag tänker extra mycket på min älskade lilla mormor. Idag är det 8 år sedan hon lämnade jordelivet för att fortsätta i himmelen med morfar. Hon var gammal, hade passerat 91, men givetvis är saknaden stor ändå. Älskade älskade mormor. Tack för alla somrar och allt du gav. <3

Så hörni, tag till vara på dagen och livet. Njut av mello eller annat ni finner önskvärt. Krama era nära och kära (de ni inte når, får ni krama via tanken), och ha en underbar kväll!

KRAM <3

Jag är i detta sinnelag när jag vaknar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.