Ystad

Hej på er alla raringar där ute. Själv befinner jag mig just nu på Ystad Saltsjöbad nere i Skåne. Jag är här för att besöka Aastras applikationsdagar tillsammans med en underbar kollega och vän, Helena.

Vi började dagen med lite jobb innan vi åkte taxi till Luleå Airport (=Kallax flygsplats). Väl där gick vi nästan direkt ombord på planet som tog oss ner till Arlanda. Helena hjälpte till med min flygrädsla och pratade på hela tiden, så det gick jättebra. På Arlanda upptäckte jag plötsligt att Björn Hellström stod där och signerade böcker. Det tillfället kunde jag ju inte missa, så jag gick fram och fick en bok signerad och foto taget på mig och honom. Jag och en författare! Coolt… Det kortet finns nu på Instagram och Fejjan… 🙂

Sedan blev det lite mat innan vi snackade lite mer med Björn Hellström (vi är typ polare nu) och sen tog vi planet ner till Malmö. Även den resan gick fint och sedan tog en taxi oss till Ystad och hotellet.

Här fick vi oss varsitt jättefint rum (stora och fina) och efter lite uppackning och prat i telefon, så gick vi ner och delade på en räkmacka och sedan strosade vi runt. Nu har vi gått till våra rum för att ta det lugnt. Imorgon och på onsdag blir långa intensiva dagar, så vi laddar upp inför dem.

Lite bilder då… De första är från mitt rum här. Det andra är hotellet och lite omgivningar (hoppas på bilder imorgon oxå då det är ljust) och sedan en bild på härliga Helena som letar foton i telefonen, men hittade bara ficklampan… 😉

DSC_0075 DSC_0077 DSC_0084 DSC_0085 DSC_0095 DSC_0102 DSC_0106 DSC_0110

2 thoughts on “Ystad

  1. Idamärtha

    Åh, vilket fint ställe, o mysigt rum du verkar ha.
    Kom hem själv igår från Uddevalla o njuter av att vara hemma nu
    Är rädd om dig o din väninna o Sköt er snyggt
    KRAM&KÄRLEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.