Yankee Candle

Hallå där ute i stugorna. Hoppas att ni har det superduperbra. 🙂 Här hos mig är det bara fint. Jag sitter här och myser med tända ljus, min dator, min padda och två katter. Sämre kunde jag ha det. 🙂

När jag var i Örnsköldsvik så gick vi på stan. Vi gick in på en galleria (kanske den hette Oskargallerian) och in i en heminredningsbutik. Nu minns jag inte riktigt vad den hette, men en helt fantastisk butik med underbar personal.

Där hade de Yankee Candle ljus. Jag har alltid velat ha ett, men inte riktigt unnat mig det. Det är ju ganska dyrt så jag har hela tiden tyckt att det inte varit värt det. Men den här gången köpte jag ett. 

Tjejen i butiken var otroligt serviceinriktad och öppnade massor med kartonger av ljus, berättade vilka som var hennes favoriter osv. Ett ljus hon var helt såld på, var det som heter All Is Bright. Jag luktade på det och insåg att jag älskade det.

Så pass mycket att jag faktiskt köpte en ”big jar” av det ljuset. Jag har verkligen inte ångrat mig. Jag har tänt det varje kväll sedan jag kom hem och det är doftar SÅÅÅ gott! Jag tokälskar det. Det är ett ljus som kommit nu till julen, men det är verkligen inte ett ljus man bara kan ha på julen. Det doftar friskt och fräscht.

Jag MÅSTE köpa ett ljus till. Jag måste ha ett som jag har i sovrummet. Jag vill fylla hela huset med ljus, men något säger mig att Mikael inte skulle gilla den idén. 😉 Men vill ni ha ett tips på ett ljus som doftar gott, så kan jag rekommendera det jag nu har köpt.

Ha det bra!

KRAM <3

yankee-candle-all-is-bright-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.