VM, handling, Valter

Men hej och hallå! Läget? Här är det bara fin-fint. 🙂

Idag är det torsdag och nu har det blivit kväll och jag har hamnat här i soffan. Idag var det meningen att vi skulle fara och handla men det då hade vi glömt bort det här med skid-VM. Det börjar ju idag och sprinten hade start 16.30. Så vi bestämde oss för att handla efter det och jag for hem när jag slutade.

Det gick ju dock tyvärr helt åt fanders när Stina gick och ramlade i semifinalen. Himla himla skit oxå… De två svenskor vi hade i finalen klarade sig inte bättre än 4 och 5. Ja, det är väl bra, men ingen medalj…

Däremot så bestämde vi mitt i allt att vi inte ides fara och handla utan gör det istället imorgon. Men det blir oxå sent, för jag ska ju till frissan imorgon. Men samtidigt så kan jag ju under mitt frissabesök fundera ut vad vi ska äta i veckan då jag inte hunnit med det helt och hållet.

Jag har haft lite videosamtal med Valter under veckan så klart. Det är ju mammavecka. Han är så fantastiskt kul att prata med. Trots att han inte ens är tre år så kan vi ha så mysiga samtal där han pratar om att han ritat och målat på dagis, om traktorer som inte gräver Valter och att giraffer hoppar. Söta unge… <3

Nä, jag känner att det blir inget konstruktivt sagt/skrivet här så det är väl dags att lägga ner för idag. Ha en fantastisk kväll så hörs vi snart igen.

KRAM

Valter har alltid varit gudomligt söt (iaf i hans mormors ögon). Här är när han var bebis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.