Vinter!

Det har blivit riktig vinter hos oss nu med kyla och snö. Så mysigt… 🙂

Jag har ju gjort en operation i munnen och nu går det ganska bra. Jag har fått börja äta mjuk mat och det går fint! Det tar lite tid att äta,men förutom det är det inga problem. Jag har inte ont alls…

Jag hade dock inte orkat ha någon tjejfest kan jag meddela så här i efterhand, men nytt datum är bokat och det kommer bli superskoj!

I torsdags var jag på pedikyr och manikyr. Underbart och det kändes som om man gick på moln när man gick därifrån. Nästa steg blir att fixa naglar, vilket jag ska göra nu på torsdag. Känns sååå spännande.

I lördags var vi på Yamaha och hittade en snygg svart/rosa-Yamahamössa. Vi var även på Granec där vi handlade en hel del saker till båten. Även ett par svindyra tröjor som vi suktat efter länge. De var nedsatta med 40% så nu slog vi till. Efter ett besök hos Farmor Britta, så blev det Storheden och mamma och sedan hem för lugnt mys.

På söndagen tog jag mig äntligen till Hägnans julmarknad. Jag har velat gå dit i flera år, och detta år blev det av. Vi gick dit och trots att det var en jobbig promenad så kändes det riktigt uppfriskande. Det var inte jättemycket att se, men vi fikade och tittade på människor och hade det trevligt.

Söndagskväll tillbringade jag mer eller mindre sängliggande. Jag har fått så fruktansvärt ont i skuldror, axlar och nacke så det är jobbigt att hålla upp huvudet. Idag känns det lite bättre och jag är på jobbet (givetvis), men jag är ganska sliten faktiskt.

Har varit med go’Fian en stund idag. Hon var på härligt humör, vilket alltid gör mig superduperglad! <3

Nu är det sju arbetsdagar kvar för mig, innan jag får julledig. Oj oj oj vad jag ser fram emot det. Verkligen… Snart är den underbara julen här!

Utsikten från Fägnans Café


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.