Vinnare

Det är så otroligt kul att tävla mot Mikael. Han tycker ju att han är bäst på det mesta. Och det gör jag med. Vare sig vi pratar om bowling, mini-golf eller frågesport, så anser vi oss båda vara bäst. Om jag vinner så tjatar jag sönder alla om det. Om jag förlorar så gnäller jag lite, och sen är jag tyst. Vinner Mikael så är det ett jäkla liv och förlorar han så surar han tills han glömt det. Eller tills jag låter honom glömma.

Igår var det Sverigequiz på tv. Vi hade hårda regler om vem som skulle säga först, om man fick ändra sitt svar osv. Vi låg lika ganska länge, tills jag plötsligt fick ett rätt när han fick fel. Jag slog nävarna i bordet, skrek för full hals och studsade upp i vardagsrummet. Sen drog jag iväg och låg 2 poäng över honom. Han kom sen ikapp med ett poäng och sedan drog jag iväg igen. Det slutade med att jag vann med 3 poäng över honom.

Fy sablarns vad jag var stolt. Jag sjöng och strosade och hade så trevligt här hemma, medan Bergström bara muttrade och klagade och påpekade att jag bara hade en himla tur. (Men så är jag ju Lucky Luke också, som han sa för någon dag sedan). 😉 Nä, för tusan. Jag är så jäkla bra!

Men de stora vinnarna är faktiskt Sofia och Erik. De var på ultraljud idag och fick veta att deras barn är ett friskt barn! Det är äkta vinnare och äkta lycka.

Fast nog blir man riktigt glad när man vinner en tävling också, så jag måste nog ändå gå och säga till Mikael hur bra jag är, så han inte glömmer.

TJING!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.