Vilken vacker dag!

Oj vilken vacker dag det har varit här hos oss idag. Jag var ute och gick på lunchen och kände hur solens strålar värmde mot jackan så jag blev alldeles varm om ryggen. Helt fantastiskt måste jag säga!

Jag gillar inte våren när det mest är slaskigt och luktar rent fördjävligt ute. Jag gillar inte heller de väderomväxlingar som kommer ständigt den tiden på året. Men när det är så här, då kan man inte annat än att leva som i ett rus. Jag älskar det!

Det var en som frågade vad jag hade för helgplaner, om jag hade någon Stockholmsresa eller så planerad. Men nej, det har jag inte. En Pragresa har jag ju planerad (28 dagar kvar!), men det är ju som sagt inte denna helg.

Däremot är det ju Mello-final. Ska bli så spännande att se vem som blir Sveriges representant i den stora tävlingen. Mikael, och många med han, är glada och nöjda över att det är sista gången nu på ett tag, men inte jag. Jag gillar ju dessa händelser.

Ja, jag har inte så mycket att berätta om idag, så jag får hoppas att ni alla får en bra helg ifall vi inte hörs mer (kanske under helgen, kanske inte).

Ha det bra alla raringar!

KRAM <3

Tog en bild vid den nu översnöade sjön, vid sjukhusetM__1CBD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.