Vilken dag är det?

Jag har en kompis som inte förstod varför klockan ringde så frenetiskt i morse. ”Det är ju lördag” trodde hon. Dock insåg hon sitt misstag, accepterade att det var onsdag och for till jobbet. Väl där insåg hon att det var tisdag. Så tragiskt…

När hon berättade det för mig så skrattade jag mest åt henne. Tills jag själv började tro att det var onsdag. Jag gjorde upp planer för att hinna med Zumba ikväll och fick inte ihop hur jag hade planerat jobbmöten i veckan. Tills jag själv kom på att det var ju faktiskt tisdag det var… Då fick jag inse hur lätt det är för hjärnan att luras. MEN, jag skyller allt på min kompis… 😉

Jag har en jobbarkompis som inte dök upp på jobbet en fredag för några år sedan. När jag oroligt ringde henne ca 30 minuter efter hon skulle börjat, så svarar hon sömning och plötsligt hör jag henne säga:

-Är du uppe så här tidigt en lördag?

Hi hi… Var rätt kul när jag fick berätta för henne att det faktiskt var fredag och hon var sen till jobbet…

Det är lite lustigt hur man kan intala sig saker och verkligen lever efter det. Det värsta när man tänker framåt, är att veckan kan kännas så lång. Bättre att tro att det är tisdag och så är det onsdag…

Ja, det är det jag tänker och funderar på här och nu. Inget väsentligt men kan vara nog så jobbigt.

Ha en bra TISDAG-kväll.

En tanke på “Vilken dag är det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.