Vilken dag!

Idag vaknade jag 06.06. Jag måste gå till bussen 06.10. Så man kan med andra ord säga att jag gjorde en så kallad ”brandkårsutryckning”. Sedan många år så har jag alltid plockat fram kläderna jag ska ha nästkommande dag och lagt fram dem så jag vet vad jag ska ha. Jag lägger dem dessutom i ordning så jag kan roffa åt mig kläderna i den ordning de ligger och få på mig dem rätt.

Det är smidigt och bra och MYCKET passande när man vaknar fyra minuter innan man ska iväg. Så jag rusade upp, klädde på mig, matade katterna, kastade ner sminkväska och tandborste i väskan, in till Mikael och sa hej då, tog ett tuggummi, på med ytterkläderna och rusade iväg. Jag hann med bussen…

Mikael frågade senare om jag inte haft en tanke på att ta en senare buss, jag bor ju liksom inte ute på landet utan det går ju bussar med typ 15 minuters mellanrum. Men då hade min dag blivit alldeles förvirrad, så det var inget alternativ.

Efter detta har dagen gått i hiskeligt huj med flera möten, flera aktiviteter och massor med saker att göra. En riktigt trevlig dag måste jag säga, trots att man kunde tro att den skulle bli knasig i och med början på den.

Däremot så längtar jag till sommaren nu och har tittat igenom en del bilder. Vi har haft härliga stunder på de många öarna och jag måste säga att jag längtar extremt mycket tills vi får börja vara där igen. Livet i skärgården är extremt rogivande och avslappnande. Trots att alla ”måsten” blir mer koncentrerade på veckorna, så är det klart värt det.

Nog om detta… Jag får önska er alla en trevlig kommande helg. Tänk att det redan är fredag imorgon…!

Kram <3

Tupp och höna hos fiskarna på JunkönTupp o höna-1

Tupp o höna-2

6 thoughts on “Vilken dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.