Veckan som var och helgen som kommer

Torsdag kväll är här och nu är helgen nära. Min vecka har varit jättebra. Igår var jag på utbildning/arbetsdag med min vän och halv-kollega Helena. Med halv-kollega menar jag att vi har samma arbetsgivare och våra arbetsuppgifter korsar varandras vägar gång på gång, trots att vi jobbar på två skilda divisioner. Jag jobbar i växeln och en del av mitt jobb är att jag felanmäler och sammanställer de problem som dyker upp hos oss eller som vi får reda på. Helena jobbar på teknikavdelningen och hon är min närmsta kontaktperson när jag får problem. Vi har otroligt roligt tillsammans och tiden bara springer iväg när vi träffas.

På rasten idag har vi pratat om julmaten på julbordet. Jag brukar inte göra egen sill och inte egen senap. Det ska jag nog göra i år. Ska kanske göra det redan nu. Kul att testa… 🙂 Mallan snackade om en citronsill som hon gör. Det ska jag ha receptet på. Mikaels favoriter Sillsallad och Jansson gör jag förstås. Janssons med rättika istället för potatis, givetvis. Kaisa sa att de satsar på att ha väldigt lite på sitt bord… Jag undrar just hur det kommer att gå, för ju mer vi pratade ju mer skulle hon ha… 😉 Och en stor fråga kommer att bli, blev det bearnaisesås på PK’s julbord eller inte… 😉

På lördag så ska jag iväg med Ingela, Lena, Mallan och eventuellt Nylundskan till Piteå och julshoppa. Det blir riktigt kul. Vi brukar åka iväg ibland och shoppa. Piteå är perfekt för det ändamålet. Litet, mysigt och lagom många butiker att handla i.

Så efter en bra vecka och inför en säkert bra helg, så vill jag nu önska er en riktigt trevlig torsdagskväll.

Hoppas ni får det bra ni med!

Hej svej! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.