Varm(?) dusch

Här i soffan sitter jag nu och njuter efter en lång varm dusch. De som känner mig lite närmare, vet att jag ljuger. Vi har liksom ett läge i duschen och det läget bestämmer temperaturen på vattnet. För alltid. Det är fel på blandaren och så har det varit i flera år. Det är inte iskallt, men alldeles för kallt för min smak.

Problemet i denna historia är ju att han som är den som renoverar och fixar i detta hus, tycker inte att det är för kallt. Han tycker att det är alldeles lagom och helt perfekt.

Ja, men så behöver ju inte han tvätta håret där heller. Eller det behöver han ju, men han har betydligt mindre hårstrån än mig. Både gällande antal och längd. Och jag tror ju knappast att balsam är den produkt han använder i större mängder. Men det gör jag!!!

Så han tycker att vi inte behöver ha så bråttom att fixa det där. Sedan tror jag dessutom att han är snål. För man står inte längre i duschen än absolut nödvändigt.

Bara en sådan sak, som en kall dusch, kan ju göra att jag längtar sååååå mycket tills den tiden kommer då vi bor i en lägenhet och jag får göra som jag vill! Så det så!

Peace and Out

5 thoughts on “Varm(?) dusch

 1. Dotter

  Ja den där jävla duschen!
  Kan säga att duschen i Eriks lägenhet,
  Har också typ ett läge.. Den väljer dock bara varmt vatten 😉

 2. Annamaria Lindström

  Har ni inte fjärrvärme? Det finns en liten digital ”ratt” i fjärrvärmeväxlaren där man ställer om … Läs instruktionsboken 😉

  1. jenjo inläggets författare

   Nope. Ingen fjärrvärme. Här är det direkt-el och ved-kamin. Vi har ju aldrig på elementen ens. Beror nog oxå det på snålhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.