Värk

Jag har haft huvudvärk i tre dagar nu. Idag minst av alla dagar, men dock är det mycket irriterande. Jag försöker låtsas som om det inte finns där, men jag kan inte låta blir att erkänna att det tar på krafterna.

Dessutom har jag ont i ryggen. Inte vanlig ryggont, utan liksom inuti kroppen. Och så är jag trött och tröttare. Jag tror att det beror på en förkylning eller liknande som inte vill bryta ut. Jag är ju sällan sjuk, utan bara så här småsjuk.

Förutom det har jag fortfarande ont i benet efter olyckan. Jag är rejält blå än och nu har det spridit sig bakom knät och under foten. Det gör att det gör riktigt ont att gå.

Men men, det går över. Har ju bara 1,5 dagar kvar att jobba denna vecka, så det fungerar.

Imorgon sjösätts Lizz. Mikael är så glad och förväntansfull, så det är som ett barn på julafton. Jag tycker givetvis också att det ska bli roligt. Jag älskar båtlivet och att vara ute i skärgården, men det är inte många som klår Mikael.

Denna sommar har vi fortfarande kvar Mathias hemma, så katterna (och huset) har sällskap hela tiden. Det känns fint.

Mathias tar studenten den 11/6 och då kommer Fia, Erik och lilla Valter upp hit. Det blir trevligt och mysigt att få gosa med barnbarnet. Men främst ska ju Matte vara i fokus förstås.

Nä, nu ska jag ta den här värkande kroppen och krypa ner under täcket. Det är ju kallt som fan här och jag hatar att frysa. Imorgon hoppas vi på en bättre dag.

Ha det superbra alla! 🙂

/Mormor Jenny

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.